Bel 06-29 608 608 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Signal mobiele encryptie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home
 • Signal encryptie
 • CryptoBellen stopt het onbeperkt afluisteren van onbeveiligde smart telefoons

  CryptoBellen is jaren terug opgericht om tegengas te geven aan het onbeperkt afluisteren van zakelijke en privé communicatie via onbeveiligde mobiele (smart) telefoons zonder encryptie.

  Als u wilt weten hoe tevreden andere klanten met Crypto Bellen en de geboden oplossingen zijn kunt u hier de referenties en reviews lezen.

  CryptoBellen en persoonlijke aandacht

  CryptoBellen heeft maar 1 vestiging en vind dat elke klant de juiste aandacht nodig heeft om zijn of haar veiligheidsprobleem met onbeveiligde mobiele communicatie gegarandeerd op te lossen. Omdat CryptoBellen zicht richt op de particulier en klein zakelijke markt en geen winkel heeft die elke dag open is kan ik u de perfecte service indien nodig 24 uur per dag en 7 dagen per week aanbieden. 

  Bezichtiging bedrijf CryptoBellen

  U bent ten alle tijden welkom om op afspraak in volledige discretie uw mobiele encryptie wensen vrijblijvend te komen bespreken.

  Vragen over de mogelijkheden van CryptoBellen

  Als u vragen voor CryptoBellen heeft mag u mij 7 dagen per week en 24 uur per dag bellen op 06-29 608 608 of vul hier de contactpagina van CryptoBellen in. Ik help u graag op weg naar een veilige manier om uw (zakelijke) geheimen binnen uw bedrijf te houden. Er is enorm veel onkunde en naïviteit over veilig bellen en daar kan ik u mee helpen. Simpele vragen doen we telefonisch en indien nodig organiseer ik een training binnen uw bedrijf hoe uw personeel veilig met uw bedrijfsgeheimen om moeten gaan. 
   
  Vraag naar Sjors Chamboné de eigenaar van CryptoBellen. 
  CryptoBellen is een handelsnaam van Le Dada Goois Telecom Center B.V.